Fremtiden er absolut tv på nettet

Enhver, der har brugt når som helst i det sidste år på nettet har oplevet en dramatisk stigning i Internet video. Så meget at det er nu et centralt element i mange websteder på tværs af nettet. Web-video er uden tvivl her at bo. “Fjernsyn, som vi kender det, vil være uigenkendelige i fem år”, der ifølge udtalelse fra Bill Gates. Tim Berners-Lee, der er krediteret af mange med at opfinde internettet, hævder, at fremtiden for tv er “absolut på internettet’. Hver store underholdning selskab fra NBC, at Viacom, og ESPN og mange mere har gjort en stor flytte til at distribuere deres indhold via internettet. Disse selskaber vil fortsætte med at udnytte de enorme rækkevidde af internettet, men spørgsmålet er hvad om uafhængig producent og uafhængig filmskaber? De lave omkostninger til at producere høj kvalitet digital video, kombineret med højere hastigheder på bredbånd tilsluttet video venlige computere, og den internationale åben distributionsnetværk, som internettet har skabt en tid med mulighed for uafhængigt producent.

Fremkomsten af billig digital video kameraer var kvantespring for en uafhængig filmskaber. Med broadcast-kvalitetsudstyr inden for rækkevidde, de små producenter ikke længere har at tilbringe det meste af deres tid på at forsøge at finde penge, og kan udføre en professionel projekt med kun et beskedent budget. Film er skudt på kameraer, der er brugt til at overføre optagelserne til en stationær computer hvor det kan være redigeres ved hjælp af software, der har meget den samme evne som en professionel redigering suite. En film kan derefter sendes direkte fra en computer til markedet, der er på nettet. Redigere en film og derefter distribuere en film alle fra den samme stol, dette er fremtiden for tv-industrien.

Stigning i bredbånd og høj hastighed internetforbindelser er den næste brik i puslespillet. Dette virker sammen med “media center” type computere, som giver mulighed for DVD kvalitet afspilning af video på nettet. Da antallet af verdensomspændende husstande, der har en høj hastighed internetforbindelse stiger, så gør det potentielle marked for Internet video producenter. Vi er nu på niveau med høj hastighed forbindelse, har skabt et stort marked for video, og det kommer kun til at øge. Ligeledes vil enhver ny computer købes overalt i verden have mulighed for at afspille denne video, og gøre det ser så godt som det gør på dit tv.

Det sidste element, der gør dette en lovende tid for en uafhængig filmskaber, er arten og rækkevidden af internettet selv. Internettet er ideelt på mange måder for den uafhængige film og tv-producent. Der er allerede metoder til at distribuere på nettet, allerede måder af syndicating dit indhold på tværs af internettet, der giver mulighed for folk, der er interesseret i slags arbejde, du gør for at finde dig. Og vi er kun i tidlige dage endnu, disse metoder vil fortsætte med at udvikle sig og sammen med det muligheden for en filmskaber til at finde et publikum.

Alle kender Youtube, og de 100 millioner video spiller en dag. Der er mere så det amerikanske publikum for Super Bowl hver eneste dag. Folk holder øje, og de kan ikke altid være tilfreds med eksploderende coke flasker eller berømtheder gør pinlige ting. Der vil være et sted for den uafhængige filmskaber og tv-producent, der skaber høj kvalitet film og video projekter. Dit publikum venter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.