Hvad er din Passion?

Okay, har du besluttet, du ønsker at tjene penge med Affiliate Marketing. Så, du deltage nogle affiliate programmer og begynde at indsende gratis annoncer i nyhedsbreve og gratis reklame classifieds websteder. Du kommer til at gøre store penge nu–lige?

Nope! Beklager! Bare sende et par annoncer kommer ikke til at gøre det. Ikke hvis du ønsker at blive en virkelig succes.

Du skal først bestemme din passion. Jeg betyde andet end at gøre penge! Hvad er din hobby? Hvad vil du vide hvordan man kan gøre rigtig godt? Hvad er dit job? Alle har noget, der er deres eget særlige talent. Find yours.

Du sandsynligvis har mere end en ting, at du er meget interesseret i og gøre godt. Se om du kan finde fem (ti hvis du virkelig ambitiøse). Skriv dem ned i en liste. Husk, du vil bruge en masse tid på at arbejde med dette emne. Sørg for at du nyder det!

Gå ned hvert element på listen. Begynd at skrive en grov skitse af alt, hvad du ved om emnet. Det behøver ikke at være prangende. Dette er blot for at give dig en ide om hvor meget der er tilgængelige for et givet emne.

Prøv mindmapping. Nedskrive de vigtigste emne for din ide. Tegne en cirkel omkring den. Nu, begynde at tænke på sub-kategorier, der er relateret til din hovedkategori. Tegn en linje fra din hovedkategori og afslutter den med en cirkel. Sætte underkategori titlen inde i denne cirkel. Find som mange underkategorier (og sub-sub-categories), som du kan.

Gå gennem hver af dine interesser med denne procedure. Vælge, at du ved mest om og at du kan skrive om komfortabelt.

Hvad hvis du “tror” du ikke ved nok om dit emne? Så gøre nogle forskning. Læse bøger og blade. Gøre nogle søgninger på internettet. Hvem ved? Du kan finde et område, en niche, det bare venter på dig til at fylde det med nyttige oplysninger.

Der er meget mere til affiliate marketing, selvfølgelig. Men det første skridt er at finde din passion. Din “passion” behøver ikke at tjene penge på internettet. Det kan være madlavning, syning, billard, eller hvad. I virkeligheden, er det bedre hvis du finde en niche, der ikke findes i den online marketing arena, fordi det er hvad næsten alle andre gør.

Gør dit emne unik. Gøre det dit. Og gør det din passion. Det vil betale dig godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.