Betydningen af gode interiør

Ethvert menneske har en unik kemi i sin egen krop, valg, indstillinger, smag, sympatier & antipatier og så er niveauet af komfort, afhængigt af den specifikke type af Boligindretning, som man hæger om. Det er en ren kunst at kende dig selv, identificere dine behov tæt sammen og derefter gøre op en omgivende af jeres egen art, som er så unik, som du er. Interiøret, der giver dig den bedste tilfredsstillelse at bo i eller arbejde rundt.
Meget få af os er født med denne talent til at anerkende deres behov af atmosfære, der passer dem bedst. I andre tilfælde kræver nogle mennesker fagfolk, eksperter beskæftiget inden for Boligindretning med færdigheder tunet til nuancerne af perfektion, kunst og natur. De oplev dem stil af liv, dag til dag rutine & levende vaner og derfor arrangere et interiør, der er mest kompatibel for dem.
Almægtige er den bedste indendørsarkitekt, der altid holder os inspirerende med hans dejlige skabninger, som vi kalder naturen. Vi alle gerne altid gøre en lille komfortabel verden inden for vores egne omgivelser / lokaler. På alle tidspunkter vi forsøger at følge de grundlæggende regler i naturen kun, som de mørkere nuancer på de lavere dele og lyse nuancer på øverst, tunge objekter i bunden og sætte lysere dem i den øverste del.
Indretningen beskrives mange kendsgerninger om en person, der vedrører det. Med andre ord, taler interiør sit eget sprog kunst, stil og liv. Et rigt interiør hæver vores sjæl!
FÅ TIPS
1. LYS ARRANGEMENT
Naturligt lys bør være anvendte maksimum i ethvert rum, uanset om det er hjemlige eller kommercielle. Menneskeskabte lys bør altid være vores anden præference. Gult lys er godt for en plads der skal bruges til fester / festlige happenings. Hvidt lys er gode til læsning rum, tilbedelse steder, græsplæner, lobbyer, verandahs og toiletter. Lys
Blå farve lys er bedst tilrådeligt for sengsværelser. Retning af lys skal være i front-toppen af en læser i læsesalen eller emnet pågældende. I alle tilfælde bør niveau af belysning udstyr være lavere end enhver loft Fan eller store montering som skærer strømmen af lys.
2. PLADS
Ledig plads er et must mellem åbninger af forskellige værelser og selv inde også. Det giver mulighed for den frie strøm af positive energier i lokalerne og cross-ventilation af frisk luft, så godt. Retningen tilrådeligt at bevare en fri plads er enten nord-øst eller midten af det samlede areal. Ledig plads er ofte også kaldet som pusterum.
3. ÅBNINGER FOR KONTAKT MED MILJØET
Tilstrækkeligt antal Main vinduer, Ventilation vinduer og døre, skal der i enhver bygning eller interiør. Det giver mulighed for at holde os i kontakt med de frie og friske bestand af lys, luft, energi og dag. Delvis ordninger som Ties give et meget specielt udseende til disse åbninger samtidig bevare deres rolle intakt.
4. ANVENDELSE AF TRÆ
Brugen af træ i vores bygninger og lokaler give os en følelse af at være tæt på naturen. Det anbefales meget i de indre dele af bygningerne, der ikke er meget udsat for vand / vand skik. Naturlige farver af træ er altid bedre, de reagerer aldrig med nogen form for interiør.
5. GULVET spaertræ.dk VALG
Valg af gulv er en vigtig sag, som afhænger af brugen af del af gulvet. Trægulv til stuerne / kontorer er meget god på grund af deres udseende. Dog rådes blank lys flise / marmor gulve for de rum, der skal bruges til kommercielle aktiviteter og fester med meget tunge brug.
6. FARVE RELEVANS
Visse farver er godt for bestemte retninger. Dog rådes mørke nuancer i sengsværelser. Lys nuancer er bedre til stuer, undersøgelse værelser. Røde, gule og Orange er gode til køkken eller madlavning rummet.
7. VÆG OMRÅDE
Væg område bør behandles godt, hvor nogensinde det er udsat for brugen af vand. Især i badeværelser, Toilet og køkken giver anvendelsen af keramiske fliser elegance og et rent miljø. Vægge kan være dekoreret ved hjælp af håndlavede fliser, håndmalet scenerier, håndlavede kalkmalerier, keramisk flise sæt og så mange andre lignende muligheder. En bred vifte af sådanne produkter og seneste keramiske fliser / fliser tendenser kan også findes på
8. MØBLER
Møbler er en primære behov for forbrug og komfort. Også pryder det interiøret en selvfølge. Optimal møbler bør placeres i et rum specielt efter brug af særlige rummet. Overdreven møbler forbruger bare de positive energi flyder i det pågældende rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.