5 måder at lindre sindet, krop og ånd

Selvstændig forbedring (eller selvhjælp) værktøjer kommer i mange former og størrelser; nogle gange det er fysisk karakter (en selvstændig hjælpe bog at have en massage, maleri med vand farver) eller åndelige karakter (blomst essenser, Reiki, meditation, som er både fysiske og åndelige, osv).

Fem af de bedste selvhjælpsorganisationer indstillinger, jeg har brugt med succes til at hjælpe lindre mit eget sind, krop og ånd, er:

1. meditation teknikker – en fabelagtig self hjælp værktøj, til stor gavn for generelle sundhed og velvære. Der er mange teknikker at vælge imellem som f.eks:

Visuelt guidede meditationer;

Stearinlys meditation;

Vejrtrækning meditation;

Krystal meditation;

Skrive meditation (skiftevis ved hjælp af dominerende og ikke-dominerende hånd);

Walking meditation;

Body scanning; og

En self healing meditation ved hjælp af enten farve; indånde arbejde; Aromaterapi; etc.

2. maleri med vand farver, pasteller eller olie maling-express din entydighed gennem kunst. Dette er en vidunderlig selvhjælp redskab til at ansætte for indre heling, give slip og for at skabe noget nyt (et mesterværk til din lounge værelse væg).

3. vibrationelle essenser. En del af gammel visdom, vibrationelle essenser bruges i healing for at hjælpe med fjernelse af følelsesmæssig blokke og mønstre samt løse problemer fra tidligere liv.

Essenser er generelt i flydende form og kan også bruges i cremer, salver og olier (sommetider kombinerer jeg mine med en aromaterapi olie blanding).

Vibrationelle stoffer er afledt af lys (solen, månen osv), helbredende energi (universal eller åndelig energi, prana, Reiki osv), planter (blomster, stængler, blade m.m.), mineral (krystaller, guld osv.), miljø (hellige steder) eller dyr.

Nogle eksempler på essenser tilgængelige (der er mange) til at udforske yderligere, da en selvhjælp redskab er:

Blomst, perle, Angel, Shell, koral, havet, gudinde og Chakra essenser

4. journal skrivning er en fabelagtig selvhjælpsorganisationer healing værktøjet forbinder dig med din sande essens, din åndelige selv.

Find dig selv en særlig journal/dagbog at skrive i; noget særligt at skrive med (kan være brogede blæk eller mere traditionelle sort, blå eller røde) og gøre en date med dig at gøre nogle journal skriver hver morgen på samme tid (før stiger ud af sengen).

Jeg har praktiseret journal skriver som en selvhjælp redskab for mange år og stadig finde det den dag i dag en af de største selvhjælp og selvstændig forbedring værktøjer omkring – og det koster ikke noget!

Skrive ud dine bekymringer, sorg, ensomhed, eller hvad spiller på dit sind. Når du har gjort at skrive i din journal, spænding, entusiasme og passion du agter at opleve for dagen forude, de projekter, du arbejder på venner du vil fange med mad du vil spise, muligt mirakler, der kunne ske, shopping gøres, din arbejdsdag osv.

5. få en massage. Forkæl dig selv med nogle karrosseri som svensk massage. Svensk er en mere traditionel eller vestlige bløddele form for massage, men hvis du er ude efter noget lidt mere unikt for healing sind, krop og ånd du kunne vælge:

Aromaterapimassage – der er ikke noget helt ligesom denne ene bruger æteriske olier til krop, sind og ånd.

Ka Huna, LomiLomi – blid, afslappende, beroligende og strækøvelser massage (selv ser denne massage er afslappende);

Zoneterapi-terapeutiske hånd og fod massage;

Reiki-hænder om energi healing (justerer chakraer osv)

Vichy bruser – varmt vand er rettet over din krop, forsigtigt massere det (dette er himmelsk, især efter en salt scrub).

Akupressur-form af karrosseri baseret på kinesiske Meridian teori

Ayurvedic – en del af en traditionel afgiftning og foryngelse program i Indien kaldet Panchakarma-vigorious massage med varme olier og urter til at fjerne toksiner, er beroligende og afbalancering, og letter dyb indre fred.

Hot stone massage-varm glat sten anvendes til kroppen og ansat af terapeuten hænder.

En massage ikke er angivet, at jeg har oplevet siden var en form for svensk massage. Jeg fik lille glat sten til at holde i begge hænder, i slutningen af massage terapeut holdt mine fødder og “tunet” mig, der lød som en klarinet, går op og ned af skalaer. Er en underdrivelse at sige, jeg følte mig afslappet og Hvilestrømprincip på samme tid. Det var fantastisk.

Jeg har vejen testet mange selvhjælp værktøjer i årene efter; Det har været en fantastisk rejse med den mest dybtgående assistance kommer fra ånd. Nogle gange godt kommer fra at blive blændet af lyset.

Michaela Scherr, åndelig vækst fortaler

Leave a Reply

Your email address will not be published.